Kankaan joulunavauksessa on tarjolla valoa, musiikkia ja lämmintä juomaa piristämään pimeää aikaa. Maanantaina 4.12. klo 18 sytytetään Kankaan kuuseen valot ja kuunnellaan Ruamjai-kuoron laulutervehdys. Jouluisia leikkejä pääsee leikkimään Lastenteatteri Loihun kanssa.

 

Kankaan Palvelu Oy on julistanut kaikille osallistujille avoimen joulukoristekilpailun, jossa paras kuusenkoriste voittaa lahjakortin Jyväskylän kaupunginteatteriin. Koristeissa tulee olla jotain kimaltelevaa, jotain jyväskyläläistä ja tuotteen on kestettävä sääolosuhteita. Kierrätysmateriaalit ovat arvossaan! Kuusen koristeet tulee tuoda Kankaan Luovalle kampukselle ennen joulunavausta, joko perjantaina 1.12. klo 13–15 tai maanantaina 4.12. klo 16–17. Koristeet numeroidaan ja ripustetaan kuuseen, johon ne jäävät joulukuun ajaksi.

 

Palkintoja jaetaan kaksi. Kankaan taiteilijaryhmä PK5 jakaa virallisen kilpailupalkinnon 4.12. noin klo 18.30 joulunavauksen päätteeksi. Yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan jakamalla Instagramissa suosikkinsa kuvan tunnisteella #koristekilpailu tai postaamalla kuvan Kankaan Kulttuurin facebook-sivuille. Yleisöäänestys kestää viikon, ja voittaja julistetaan tiistaina 12.12. Kummankin palkinnon arvo on 100 €.

Joulunavaus järjestetään Luovan Kampuksen pihalla, os. Kympinkatu 3 B. Opastus Kankaan Porttirakennukselta, os. Kympinkatu 3, jonka ympäristössä on runsaasti parkkipaikkoja. Tervetuloa viettämään yhteistä juhlahetkeä!

Lisätietoja www.jyvaskyla.fi/kangastuksia

sekä
https://www.facebook.com/events/387165221714716/

sekä

kulttuurituottaja Vilja Ruokolainen, vilja.ruokolainen@jkl.fi tai 050 3118564

Vilja Ruokolainen
vilja-ruokolainen@www3.jkl.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.