Tule hakemaan joulumieltä Kankaalta!

 

Joulu toivotetaan tervetulleeksi Jyväskylän Kankaalle sunnuntaina 2.12. klo 12-15 Piippurannan Klubilla (Paperitehtaankatu 1) ja leikkipuisto Kangasleikissä. Lisäksi tapahtumassa pääsee tutustumaan Tampuuri- ja Viira-talojen vapaisiin asuntoihin. Senioreiden kohtaamispaikka Piippurannan Klubi emännöi joulumyyjäisiä, minkä lisäksi joulunnälkäisille on tarjolla mm. euron joulupuuroa ja myyjäisherkkuja.

Joulu avataan tietysti joululauluilla, joita esittävät juhlan aluksi klo 12.15 Kipinät-kuoro, a cappella -rytmimusiikkiin keskittyvä uusi jyväskyläläinen kokoonpano. Jouluiset yhteislaulut raikaavat klo 14.

Leikkipuisto Kangasleikissä laulattavat ja leikittävät Korvatunturin tontut Kuura ja Helinä ja siellä vierailee myös jouluponi, jota pääsee rapsuttelemaan ja joka tarjoaa hoitajansa saattamana kärrykyytejä lapsille. Kankaan Taika –mobiilipeli kutsuu juhlimisen lisäksi kiertämään Kankaalla etsimässä lisätyn todellisuuden taidesisältöjä. Myös Joulupukki on luvannut tulla pistäytymään kesken juhlakiireittensä.

Skanskan asuntomyynti esittelee asuntoja Tampuurissa (Paperitehtaankatu 2) klo 13.30-14 sekä Viirassa (Paperitehtaankatu 4) klo 14.15-15.00.

Ilmaisen koko perheen tapahtuman järjestävät yhteistyössä Kankaan Palvelu Oy ja Piippurannan klubi. Pysäköinti tapahtuu P-Pergamentissa (Paperitehtaankatu 3).

 

Lisätietoja:
http://www.jyvaskyla.fi/kangastuksia
kulttuurituottaja Vilja Ruokolainen, puh. 050 311 8564, vilja.ruokolainen@jkl.fi

Vilja Ruokolainen
vilja-ruokolainen@www3.jkl.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.