Jyväskylän kaupunki järjestää vuoden 2016 aikana yhteistyössä Suomen maisema-arkkitehtiliiton ja Suomen Rakennusinsinöörien Liiton kanssa maisema-arkkitehtuurikilpailun Kankaan kaupunginosaan sijoittuvasta Kankaanpuistosta sekä Tourujoen ylittävästä uudesta kevyen liikenteen sillasta, Kankaanrannan sillasta.

Kilpailu järjestetään kutsukilpailuna. Varsinainen kilpailuaika käynnistyy toukokuun alussa Kilpailuun kutsutaan neljä työryhmää, jotka valitaan huhtikuun loppuun mennessä julkisen ilmoittautumismenettelyn kautta.

Kutsukilpailusta kiinnostuneet voivat ilmoittautua mukaan tarjouspalvelu.fi-portaalin kautta. Ilmoittautumislomakkeet ja kilpailuaineiston saa osoitteesta www.jyvaskyla.fi/kangas/kankaanpuisto.

Kankaan kilpailulla haetaan Kankaanpuistolle ja Kankaanrannan sillalle omaleimaista ilmettä, joka tukee osaltaan Kankaan alueen identiteettiä. Tavoitteena on löytää Kankaanrannan sillalle ja Kangasta kiertävälle viherkehälle sekä sen kautta kulkevalle pyöräilybaanalle kokonaisnäkemys ja idea. Kilpailun on tarkoitus ratketa syksyllä 2016.

Lisätietoja: kaavasuunnittelija Paula Tuomi p. 014 266 5059, paula.tuomi[@]jkl.fi

Lukija
juha.kerminen@jppsoft.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.