Ensimmäinen tutustumismahdollisuus Luovaan Kampukseen!

Jyväskylän Kankaan vanha paperitehdas antaa vuonna 2016 kodin Luovalle kampukselle, kun Jyväskylän ammattiopiston, Jyväskylän aikuisopiston sekä Humanistisen ammattikorkeakoulun organisaatioista osa muuttaa paperitehtaan siipirakennukseen.

Ensimmäisenä muuttamaan ovat ehtineet Jyväskylän koulutuskuntayhtymään kuuluvista ao-oppilaitoksista Jyväskylän ammattiopiston ja Jyväskylän aikuisopiston kädentaitajat ja luovien alojen tekijät. Käsi- ja taideteollisuusalan, kuva- ja media-alan sekä tekstiili- ja vaatetusalan opiskelijat kouluttautuvat tulevaisuuden ammatteihin monialaisessa yrittäjähenkisessä yhteisössä. Opetushenkilöstöä kampukselle muutti tammikuun alussa yhteensä noin 30 ja opiskelijoita noin 350. Perässä seuraa Suomen Humanistisen ammattikorkeakoulun TKI-yksikkö helmi-maaliskuun aikana.

Jyväskylän ammattiopisto on lupautunut avaamaan ovensa meille kaikille kahdella ohjatulla kiertokäynnillä. Ne järjestetään seuraavasti:

keskiviikko 27.1. klo 14-15
torstai 28.1. klo 14-15

Kiertokäynnit ovat ilmaisia ja avoimia kaikille, mutta niille on pakollinen ennakkoilmoittautuminen Kankaan kulttuurituottajalle osoitteeseen vilja.ruokolainen(at)jkl.fi tai puhelimitse 050 3118 564. Kiertokäynneille mahtuu rajoitettu määrä osallistujia. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 26.1. saakka tai niin pitkään, kuin tilaa riittää! Tervetuloa siis tänään tai huomenna Kankaalle!

Vilja Ruokolainen
vilja-ruokolainen@www3.jkl.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.