Jyväskylän Kangas kutsuu viettämään laiskaa kesäsunnuntaita hyvän ruuan ja musiikin merkeissä Lazy Sunday Lounge -tapahtumaan. Tapahtuma järjestetään Kankaan pergamenttihallin ulko- ja sisätiloissa sunnuntaina 16.8. klo 13-17. Tunnelmaa luo DJ Soul Valpio, ruokaa tarjoavat lukuisat ravintolapäivän pop up –ravintolat, ja päivän kuluessa on tarjolla mm. teatterimaistiaisia.

Ravintolapäivää vietetään jo kolmatta kertaa Kankaan paperitehtaan maisemissa. Tällä kertaa Kankaan Pergamenttihallin pihapiirissä on pop-up ravintoloita, jotka tarjoilevat muun muassa lohikeittoa, sushia, thairuokaa, kasvisruokaa, jäätelöä ja vohveleita. Ravintolat ovat auki niin kauan kuin ruokaa riittää. Yleisöä muistutetaan ottamaan käteistä mukaan ravintoloita varten, muutoin tapahtumaan on vapaa pääsy.

Lazy Sunday Lounge tarjoaa myös hengenravintoa. Päivän aikana nähdään katkelmat Korpilahden teatterin Veljeni Leijonamieli –näytelmästä sekä Tanssiteatteri Krampin syksyn uudesta ensi-illasta Kappale kauneinta kehoa – ja pylly. Laulaja-lauluntekijä Hillaruovssut esittää omaa, herkkätunnelmaista tuotantoaan. Tilaa jätetään myös yllätysesiintyjille, ja uudet ravintolat toivotetaan alueelle tervetulleiksi myös ilman ilmoittautumista.

 

Lazy Sunday Lounge
Jyväskylän Kankaalla
Ravintolapäivänä 16.8. klo 13-17
Kympinkatu 3, Jyväskylä

www.jkl.fi/kangas

Lisätietoja antaa
kulttuurituottaja Vilja Ruokolainen
puh. 050 3118 564
vilja.ruokolainen@jkl.fi

Vilja Ruokolainen
vilja-ruokolainen@www3.jkl.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.