Suomen kuntatekniikan yhdistys SKTY

Kunnossapitäjien klubi

Kunnossapitäjien klubi on Suomen kuntatekniikan yhdistyksen (SKTY) alajaos. Kerho perustettiin Porissa kesällä 2022 pidettyjen Kuntatekniikan päivien yhteydessä. Klubiin liittyi heti yli 30 jäsentä.

Klubin toiminta-ajatuksena on edistää kunnossapitäjien ammatillista yhteydenpitoa sekä ammattitaitoa. Klubi pyrkii keskustelemaan kunnossapidon yhteisistä ja ajankohtaisista asioista sekä vaikuttamaan kehitystarpeisiin. Klubin periaatteena on mm. järjestää jäsenilleen yhteisiä kokouksia, koulutuksia ja kurssituksia sekä opintomatkoja.

Klubin perustamistilaisuudessa toimintaehdotuksina oli mm. valtakunnallisen varautumissuunnitelman laadinta, kunnossapidon (SKTY:n) pätevyyskoulutukset, uudistuvan kunnossapitolain edistäminen, hiekoitushiekan kierrätys, sähköpotkulautoihin liittyvät käytännöt, lumitilaopas, hankinta-asiakirjamallit ja erillisen kunnossapito -streamin saanti SKTY -päivien seminaariohjelmistoon.

Klubi kokoontuu vähintään kerran vuodessa ja vuosikokous pyritään pitämään aina Kuntatekniikan päivien yhteydessä.

Kunnossapitäjien klubin jäseneksi tuleminen

Kunnossapitäjien klubin jäsenyyden kelpoisuusehtona pidetään henkilön aktiivista toimintaa julkisen infran piirissä tai siihen muuten läheisesti liittyvässä toiminnassa.

Jäseneksi haetaan ilmoittautumalla klubin puheenjohtajalle tai sihteerille. Klubi ei kerää jäseniltään jäsenmaksuja, mutta jäseneltä toki odotetaan SKTY:n jäsenyyttä.

Klubin yhteyshenkilöt

Klubin toimintaan liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä klubin puheenjohtajaan tai sihteeriin:

Puheenjohtaja:

Jyrki Vättö, kunnossapitopäällikkö, Vantaan kaupunki

jyrki.vatto@vantaa.fi

Sihteeri:
Mari Helin, infran kunnossapitopäällikkö, Turun kaupunki

mari.helin@turku.fi