Suomen kuntatekniikan yhdistys SKTY

Suomen kuntatekniikan yhdistys (SKTY) on insinöörien, arkkitehtien ja muiden vaativissa tehtävissä
toimivien kuntatekniikan ammattilaisten yhdysside ja tiedonvaihtofoorumi. Haluamme kehittää kuntatekniikan osaamista ja välittää siitä tietoa kaikille Suomessa. Tervetuloa mukaan!

Ota yhteyttä

toimisto (at) kuntatekniikka.fi

Mikäli haluat tilata SKTY:n julkaisuja, ota yhteys sähköpostilla:
maarit.maki-rayo@kuntatekniikka.fi

Seuraa meitä Facebookissa

SKTY Nuoret ammattilaiset 2022

http://sktynuoret.blogspot.com/

Tutustu

Julkaisut

Osa julkaisuistamme on tilattavissa myös osoitteesta www.tiedekirja.fi. Julkaisut löytyvät ”tarkennettu haku” -toiminnalla, valitsemalla kustantajaksi Suomen kuntatekniikan yhdistys.

Julkaisut

Isojen betoniputkien ja -kaivojen normit 2021

Rakennustuoteteoolisuus RTT ry:n kunnallisteknisten tuotteiden jaos on yhteistyössä Suomen kuntatekniikan yhdistyksen (SKTY) kanssa päivittänyt Betoniputkinormit vuodelta 2001. Päivitystyön ovat suorittaneet Mika Tulimaa ja Ari Mantila.

Julkaisut

Omaisuudenhallinnan pikaopas

Suomen kuntatekniikan yhdistys on julkaissut erityisesti kunnille suunnatun pikaoppaan omaisuudenhallinnasta. Kuntien teknisen henkilöstön, taloushallinnon, johdon ja päättäjien toivotaan löytävän oppaasta
apua parempaan, taloudellisempaan ja yhtäläisempään omaisuudenhallintaan.

Omaisuudenhallinnan tavoitteena on
vastata vaadittuun palvelutasoon kustannustehokkaimmalla tavalla tulevat tarpeet ennakoiden. Omaisuudenhallinta pitää sisällään ne käytännöt, jotka liittyvät organisaation strategioiden harkittuun toteuttamiseen osana omaisuuden elinkaarta. Omaisuudenhallinta tulee ensisijaisesti ymmärtää johtamisen toimintamallina, jonka avulla organisaatio pystyy vastaamaan muun muassa asiakkaiden odotuksiin, kysyntään, rahoitukseen sekä omaisuuteen ja sen kuntoon liittyviin kysymyksiin.

Nyt julkaistun oppaan sisältö pohjautuu pääosin Kansainvälinen infrastruktuurin hallinnan opaskokonaisuuden (IIMM) aineistoon, jota on sovellettu ja täydennetty vastaamaan paremmin Suomen kuntien tarpeisiin.
Opasta myy Suomen kuntatekniikan yhdistys – SKTY ry. Hinta on 74 euroa (ALV 0%).
Lisätietoja: jyrki.paavilainen(at)kuntatekniikka.fi, ja/tai Ville Alatyppö, ville.alatyppo(at)gmail.com.

Julkaisut

Katu2020-sivusto

Suomen kuntatekniikan yhdistys (SKTY) julkaisut kadun suunnittelun ohjeita jo vuodesta 1967 lähtien. Teoksesta on otettu uudet, korjatut painokset vuosina 1974, 1991 ja 2002. Uutena julkaisuformaattina on verkkosivusto, joka mahdollistaa ohjeiden helpon päivitettävyyden ja saavutettavuuden. Ohjeen tavoitteena on olla käsikirjana katusuunnittelijoille ja -rakentajille sekä oppimateriaalina alan opiskelijoilla eri koulutustasoilla.