Yhdyskuntatekniikka 2015 –näyttely järjestetään 20.-21.5.2015 Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa. Samaan aikaan näyttelyn kanssa järjestetään Vesihuolto 2015, Jätelaitospäivät 2015 ja Kuntatekniikan päivät. Joka toinen vuosi järjestettävä tapahtumakokonaisuus järjestetään nyt 17. kerran.

Näyttelyn noin 200 näytteilleasettajaa ovat osaltaan suunnittelemassa, hoitamassa ja toteuttamassa erilaisia infra-alan palveluja: vesi- ja jätehuoltoa, yhdyskuntasuunnittelua sekä katu-, tie- ja liikennetekniikkaa; näyttelyssä on esillä 12 tuoteryhmän osaamista. Näyttely kattaa Turun Messu- ja Kongressikeskuksessa kolme hallia, lisäksi osastoja on ulkoalueella.

Yhdyskuntatekniikka 2015 –näyttelyyn ovat tervetulleita tutustumaan kaikki alasta kiinnostuneet. Näyttely on kävijöille maksuton. Näyttelyvieraille on kumpanakin päivänä tarjolla ilmaisia yleisöluentoja ja näytteilleasettajien tietoiskuja B-hallin YT-Foorumilla.  Näyttelyyn odotetaan noin 5 000 kävijää.

Näyttelyn järjestävät viisi alan keskeistä järjestöä: INFRA ry, Jätelaitosyhdistys, Suomen kuntatekniikan yhdistys, Suomen Tieyhdistys sekä Vesilaitosyhdistys.

Lisätietoja näyttelystä ja YT-Foorumista:

www.yhdyskuntatekniikka.fi

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *