Uusi Paras kuntatilaaja -kisa on käynnistynyt. Edellisen kisan vuonna 2017 voitti Oulun kaupunki.

Järjestyksessään toinen Paras kuntatilaaja -kisa on käynnistynyt. Kisassa etsitään kuntatekniikan hankintoihin keskittyvää erityistä osaamista ja uutta tapaa toteuttaa hankinnat.

Tärkeänä kriteerinä on hankintojen tekeminen kestävän kehityksen periaatteiden mukaan. Myös vuoropuhelun kehittäminen kunnan alueella vaikuttavien yritysten kanssa on keskeistä kuntatekniikan hankintojen onnistuneesti viemisessä maaliin saakka.

Paras kuntatilaaja -kisa on suunnattu kuntatekniselle sektorille ja sen järjestää INFRA ry. Edellisen kerran tittelistä kisattiin 2017 ja silloin voiton vei Oulun kaupunki. Imatra sai kisassa kunniamaininnan.

Kisa on auki 15.11.2019 saakka. Lisätietoja kisasta löytyy täältä.

 

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *