Helsingin rapautuvat sillat saavat uutta elämää, kun ne korjataan perusteellisesti. Työn alle joutuvat nyt Haagan risteyssilta S4, Viikintien itäinen silta Vantaanjoen yli, Itäväylän pohjoinen silta Siilitien yli sekä Viikintien liittymän eteläinen ylikulkusilta.

Työt Viikintien liittymän eteläisellä ylikulkusillalla ja Haagan risteyssillalla alkoivat viikolla 15 liikennejärjestelyillä sekä asfaltin jyrsinnällä. Itäväylän pohjoisen sillan korjaustyöt käynnistyvät viikon päästä ja Viikintien itäisen sillan työt noin kuukauden kuluttua.

Urakassa siltojen rakenteet korjataan purkamalla reunapalkit kokonaan pois ja raudoitetaan sekä valetaan uudet tilalle. Myös kansirakenteet korjataan poistamalla rapautunut betoni, jonka tilalle valetaan uusi pinta. Urakkaan sisältyy lisäksi kaiteiden ja valaistuksen uusintatyöt.

Urakan arvioitu valmistumisaika on 31.10.2016 ja sen tekee Destia. Helsingin kaupungin tilaaman urakan arvo on noin 3,5 miljoonaa euroa.

 

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *