Helsingin Messukeskuksen uusi vuosi käynnistyy kiinteistöalan ja turvallisuuden ammattilaisten tapahtumilla. Kiinteistö 2022 ja FinnSec 2022 -messut järjestetään Pasilan halleissa samanaikaisesti 12.–13. tammikuuta.

Kiinteistö 2022 -messut järjestetään Messukeskuksessa parin vuoden tauon jälkeen. Kiinteistöjen ylläpidon ja korjausrakentamisen ammattitapahtuma on räätälöity erityisesti isännöitsijöille ja taloyhtiön hallitusten jäsenille ja tarjoaa kiinnostavia seminaareja ja puheenvuoroja sekä laajan näyttelyn. Ajankohtaisia ohjelmateemoja ovat remontit, kunnossapito, energia ja turvallisuus.

Pitkän tauon jälkeen kohtaamisia odotetaan. Kaksipäiväisen tapahtuman aikana on aikaa paitsi seurata ohjelmaa, myös tutustua osastoilla alan palvelutarjontaan sekä hankkia hyviä kontakteja tulevia remontti- ja palvelutarpeita silmällä pitäen.

Turvallisuusteknologiaa ja -palveluja esittelevä FinnSec puolestaan kokoaa turvallisuusalan ammattilaiset ja yritysjohdon tutustumaan alan uusiin trendeihin ja ratkaisuihin. Tapahtumassa ovat esillä turvallisuuspalvelut ja -innovaatiot, alan tulevaisuus, koulutus, kriisit ja riskienhallinta sekä koronan vaikutukset turvallisuuteen.
FinnSec-messujen teema on Ennakoinnilla turvallisempaan tulevaisuuteen. Tapahtuma tuo esille riskienhallintaa ja uusia innovaatioita. Reilussa kahdessa vuodessa on tapahtunut paljon kehitystä alalla ja uutuuksiin voi tutustua näyttelyn lisäksi myös ohjelmaa seuraamalla. Avajaispäivänä julkaistaan myös Finnsecurityn toimialaraportti 2021, joka avaa turvallisuusalan tulevaisuuden näkymiä.

Messukeskukseen turvallisin mielin

Messukeskuksessa järjestettiin syksyn mittaan useita onnistuneita ja hyvin isojakin tapahtumia koronaturvallisesti. Kiinteistö 2022 ja FinnSec 2022 -messuilla turvallisuutta varmistaa koronapassi. Se tarkistetaan kaikilta yli 16-vuotiailta kävijöiltä.

Myös laadukas hygienia, tilavat käytävät ja väljät tilat takaavat turvallisen osallistumisen tapahtumaan. Suosituksena on, että tapahtumiin osallistutaan vain täysin terveenä ja oireettomana. Lisäksi tapahtumissa on voimassa maskisuositus.

Kiinteistömessut järjestetään yhteistyössä Kiinteistöliiton ja Suomen Isännöintiliiton kanssa. FinnSec-messut järjestetään Finnsecurity ry:n toimeksiannosta yhteistyössä Suomen Palopäällystöliiton kanssa.

Sisäänpääsy molempiin tapahtumiin on maksuton rekisteröityneille kävijöille.

Tervetuloa Kiinteistö 2022 ja FinnSec 2022 -messuille Helsingin Messukeskukseen!

Rekisteröidy Kiinteistömessuille ja katso ohjelma.

Rekisteröidy FinnSeciin ja katso ohjelma.

Tutustu Messukeskuksen turvallisuusohjeistukseen.