Kansainväliset ulkotilojen, urheilu- ja liikuntatilojen FSB-erikoismessut järjestetään vajaan kahden kuukauden kuluttua 24.–27. lokakuuta 2023 Saksan Kölnissä.

FSB, kansainväliset ulkotilojen, urheilu- ja liikuntatilojen erikoismessut, järjestetään vajaan kahden kuukauden kuluttua 24.–27. lokakuuta 2023. Saksan Köln muuttuu silloin kansainvälisen urheilu- ja vapaa-aika-alan keskukseksi. Noin 450 näytteilleasettajaa 40 maasta antaa lähes täydellisen kuvan alalta – leikkivälineistä ulkoilma-fitnekseen, jääurheiluun, urheiluvarusteisiin, hallien lattiamateriaaleihin ja stadionien infrastruktuuriin. Kävijät voivat kokea itse alan tulevaisuuden.

Tuoteuutuuksien ja -trendien lisäksi kävijöille on tarjolla monipuolinen puiteohjelma foorumeineen, erikoisnäyttelyineen, konferensseineen ja palkinnonjakoineen. Messujen keskiössä on tunnettu IAKS Kongress, joka järjestetään FSB:n osana jo 28. kerran. Kongressin järjestää FSB:n sponsori Internationale Vereinigung Sport- und Freizeiteinrichtungen e. V. (IAKS). Jännittäviä paneelikeskusteluja, esityksiä ja asiantuntijatapaamisia – maailmanlaajuinen foorumi on urheilu-, vapaa-aika- ja liikunta-alan ammattilaisten tärkeä kohtaamispaikka.

FSB 2023:n ohjelma lupaa uusia inspiraatioita ja tietoja. Kävijät voivat tutustua esimerkiksi uuteen verkostoitumisympäristöön ”Marketplace Play & Exercise”, jossa leikkipaikkojen rakentajat, trendiurheilu- ja liikuntapaikka-alan yritykset esittäytyvät. 2. Deutsche Sportstättentag, planerFORUM ja verkottumisalue SPORTNETZWERK@FSB kutsuvat myös ammattilaisia tietojen vaihtoon.

Jos haluat kokea urheilua tosi toimessa, FSB on oikea paikka: esimerkiksi trendilajeilla ”parkour” ja ”padel” on omat erityiset tilansa. Kiinnostuneet voivat paitsi tutustua uusimpiin tuotteisiin ja tekniikoihin, myös kokeilla niitä itse workshopeissa. Ammattilaiset esittävät lisäksi taitojaan live.

Vahvoilla synergioilla hyvä menestys: FSB:n rinnalla järjestetään tänäkin vuonna aquanale, erikoismessut kansainväliset Sauna.Pool.Ambiente. Saman ohjelma ja lyhyet matkat – messukaksikko yhdistää julkisen ja yksityisen uima-allas- ja hyvinvointialueen saman kato alle. Kiinnostava aiherakenne ja jännittävien yksityiskohtien houkutteleva suunnittelu tekevät messukäynnistä vielä helpomman, tehokkaamman ja onnistuneemman.

FSB 2023:n liput ovat heti saatavana. Hanki lippusi nyt!

Lisätietoja osoitteessa www.fsb-cologne.com ja www.aquanale.com.