Jyväskylän Energia on panostanut vesihuollossa digitaalisuuteen. Nyt se panostaa nimenmuutokseen: uusi nimi on Alva. Kuva Pisara-hankkeen Blue Roomista. (Kuva: Markku Vento)

Jyväskylän Energia Oy:n nimi vaihtuu Alvaksi. Yhtiön virallinen uusi nimi on Alva-yhtiöt Oy. Jyväskylän kantakaupungin alueella toimivan sähkön jakeluverkkoyhtiö JE-Siirto Oy:n nimi vaihtuu Alva Sähköverkko Oy:ksi. Uudet nimet tulevat käyttöön tänään 23.10.2019.

Jyväskylän Energian mukaan yhtiön visiona on olla kiertotaloutta edistävien vesi- ja energiapalveluiden tulevaisuuden tekijä valtakunnallisesti. Nimenmuutoksella Alvaksi haetaan pohjaa vision toteuttamiselle, mikä mahdollistaa paremmin yhteistyön eri sidosryhmien kanssa.

– Kokeilevana ja uutta luovana palvelutoimijana meidän on aika tavoitella osaamisellamme jalansijaa Jyväskylää laajemmin koko Suomessa ja valikoidusti kumppaniverkoston kanssa myös perinteisen toiminta-alueen ulkopuolella. Siksi koemme tärkeäksi haastaa totutut toimintamallit ja samalla muuttua niin sisäisesti kuin ulkoisesti, kertoo Alva-yhtiöiden toimitusjohtaja Tuomo Kantola.

Jyväskylän Energia on ollut vesi- ja energiapalveluiden tarjoaja Jyväskylän alueella jo vuosia.

– Perinteisemmän liiketoiminnan eli veden, lämmön, viilennyksen, sähkön tuotannon ja toimituksen ohella asiakkaamme odottavat meiltä yhä kokonaisvaltaisempaa palvelua, näkemyksellisyyttä ja rohkeutta toteuttaa toimialat ylittäviä ja teknologiariippumattomia ratkaisuja. Sen takia Alvana panostamme kehityksessä uusiin, dataan ja keinoälyyn pohjautuviin palveluihin ja liiketoimintamalleihin, kiteyttää asiakkuusjohtaja Jukka Pennanen.

(Lähde: Jyväskylän Energia)

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.