Keravan uimahalli odottaa suljettuna korjausta ja laajennusta.

Keravan uimahallin peruskorjaus- ja laajennusurakasta saapui määräaikaan mennessä vain yksi tarjous. Koska rakennusurakan vertailua hinnan tai muiden ominaisuuksien osalta ei voida yhden tarjouksen perusteella tehdä, kilpailutetaan urakka uudestaan.

Keravan Kaupunkitekniikka -liikelaitos on kilpailuttanut Keravan uimahallin peruskorjaus- ja laajennusurakan. Määräaikaan mennessä saapui rakennusurakasta vain yksi tarjous. Samalla kilpailutettiin myös talotekniikan sivu-urakoita, joista saatiin riittävästi tarjouksia.

Hankkeeseen on budjetoitu yhteensä 12 miljoonaa euroa vuosille 2016 – 2018. Rakennusurakasta saatu tarjous oli noin viisi miljoonaa euroa ennakkoarviota suurempi. Näin ollen hankkeen kokonaiskustannus olisi ylittymässä noin 40 prosentilla.

Koska yhden tarjouksen perusteella ei voida suorittaa urakan hinta- tai muiden ominaisuuksien vertailua, on Keravan Kaupunkitekniikka -liikelaitoksen johtokunta päättänyt keskeyttää hankinnan ja palauttaa sen mahdollisimman pian uudelleen kilpailutettavaksi.

Uusi tarjouskierros tullee viivästyttämään uimahallihanketta ja uuden hallin käyttöönottoa. Maauimala palvelee uimahallin asiakkaita normaalisti.

(Lähde: Keravan kaupunki)

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *