Joensuun kaupunki lähtee yhteistyöhön AVAIN Yhtiöiden kanssa. Yhtiö rakennuttaa Joensuuhun 60-paikkaisen tehostetun asumisen palveluasumisyksikön. Kaupunki vuokraa kiinteistön 15 vuoden vuokrasopimuksella ja vastaa palveluiden tuottamisesta asukkaille.

Uuteen palvelutaloon tulee noin 35-40 työpaikkaa ja palveluasumisyksikön tulisi olla valmis vielä tämän vuoden aikana.

-Yhtiön tarjous palvelutalon toteutuksesta oli niin laadullisesti kuin hinnaltaankin paras kilpailuun osallistuneista, joten valinta kilpailun voittajasta oli perusteltu, kertoo Joensuun kaupunginjohtaja Kari Karjalainen.

Rakennushankkeen arvo on hieman yli 8 miljoonaa euroa. Kaikkiaan AVAIN Yhtiöt investoi tänä vuonna Joensuuhun yli 16 miljoonaa euroa, sillä yhtiö rakentaa parhaillaan Joensuun Marjalaan 55 asunnon asumisoikeustaloa.

-On hienoa nähdä, että Joensuu on kiinnostava kohde rakennuttajille, arvioi kaupunginjohtaja Kari Karjalainen.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.