Ditaalisella lukituksella toimiva Abloy Cumulus -kääntökahva helpottaa kulunhallintaa teknisissä ympäristöissä. (Kuva Abloy Oy)

Abloy Oy on julkistanut innovatiivisen, älypuhelimella käytettävän Abloy Cumulus -kääntökahvan, Abloy Oy kertoo tiedotteessaan. Se on suunniteltu ammattikäyttöön toiminnoissa, joissa turvataan yhteiskunnan elintärkeitä palveluja eri aloilla, mukaan lukien kriittiseen infrastruktuuriin.

Kääntökahvalla on monenlaisia käyttökohteita vastamaan lukuisten toimialojen erilaisiin tarpeisiin, esimerkiksi tele-, kuitu- ja sähkökaapeista palvelinympäristöihin. Se sopii myös hyvin valvontakameroiden ohjauskaappeihin, valvonta-automaatiokaappeihin ja varastokaappeihin.

Kahvan tukeva rakenne tekee siitä ihanteellisen ulkoasennuksiin, kuten sähkölatausasemiin sekä liikenteenohjaus- ja katuvalokaappeihin.

– Nykyisissä arvaamattomissa tilanteissa fyysisen omaisuuden ja henkilöstön turvaaminen on ensiarvoisen tärkeää. Kääntökahva, joka on osa Abloy Cumulus -kulunhallintaratkaisuamme, tarjoaa turvallisen ja kätevän, avaimettoman vaihtoehdon laitekaappeihin, joita käyttävät useat eri toimialat, mukaan lukien datakeskukset, julkiset laitokset ja huoltoyhtiöt, sanoo Abloyn digitaalisista ratkaisuista vastaava johtaja Hanna Sillanpää.

Vankka muotoilu kohtaa digitaalisuuden: luotettava ratkaisu kulkuoikeuksien hallintaan

Nykyaikaiset turvallisuusratkaisut nojaavat vahvasti digitaalisiin kulkuoikeuksiin ja saumattomaan, paikasta riippumattomaan ja avaimettomaan hallintaan. Järeä, vedenkestävä Cumulus-kääntökahva on lisäksi suunniteltu kestämään ankarat olosuhteet. Se täyttää alan vaatimukset tiiviydelle (IP66) ja iskunkestävyydelle (IK10). Kahvassa on myös reaaliaikainen kello, jonka avulla kahvan käyttö tallentuu kirjausketjuna tapahtumalokiksi.

Cumulus-tuoteperheeseen kuuluu jo joukko muita tuotteita, kuten riippulukkoja ja ohjaimia. Myös avainsäilöjä on tulossa. Tuotteet on suunniteltu toimimaan saumattomasti Assa Abloy Access -hallintajärjestelmän kanssa. Lisäksi Cumulus tarjoaa ohjelmointirajapintoja (API), jotka mahdollistavat tuotteiden yhdistämisen kolmannen osapuolen järjestelmiin.

– Edistynyt paristokäyttöinen teknologiamme mahdollistaa reaaliaikaisen kulunhallinnan. Kääntökahva, joka on olennainen osa kattavaa Cumulus-ratkaisuamme, voidaan integroida muiden sovellusten ja ohjelmistojen kanssa. Näin organisaatio voi varmistaa turvalliset digitaaliset toiminnot ja tarjota poikkeuksellisen asiakaskokemuksen, kommentoi Hanna Sillanpää.

Tekniset tiedot ja ominaisuudet:

 • Saatavana tuoteratkaisuilla: Abloy Cumulus
 • Materiaali:
  • Lukkorunko: samakki (sinkkiseos) ja Grivory-komposiitti,
  • Lukitusmekanismi: teräs
 • Mekaanisen avaimen käyttö (valinnainen ominaisuus): Abloy Protec2, Abloy Protec2 Cliq
 • Sertifiointi: täyttää RC2- ja IK10-standardit
 • Suojaus ympäristötekijöitä vastaan: IP66 (kahvan ollessa kiinni), IP54 (kahvan ollessa auki)
 • Lämpötila-alue: −25 °C – +60 °C
 • Pariston käyttöikä: enintään 5 vuotta / 5000 avaussykliä

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *