Ykköspalkinto tuli Vuoden viestintätyö 2013- ja Yhteiskunnallinen viestintä -sarjoissa.

Ympäristöministeriön koordinoimat Kosteus- ja hometalkoot palkittiin on palkittu MTL Communications Awardsissa vuoden 2013 viestintätyönä.

Tuomaristo oli valinnassaan yksimielinen ja antoi erityiskiitokset talkoiden verkkosivuille. Talkoot palkittiin parhaana myös Yhteiskunnallinen viestintä -sarjassa.

– Talkoot on tehnyt pitkäjänteistä, hyvin vaiheistettua viestintätyötä, jonka avulla tärkeä asia on onnistuttu nostamaan yhteiskunnalliseen keskusteluun myös päättäjäkohderyhmässä, perusteli valintaa kilpailun tuomariston puheenjohtaja, Wärtsilän viestintäjohtaja Atte Palomäki.

– Kysymys on miljardiongelmasta, jota on talkoiden viestinnässä käsitelty sen merkittävyyden vaatimalla tavalla. Lisäksi työssä on hyödynnetty verkkoviestinnän mahdollisuuksia esimerkillisesti.

Kisassa nostetaan vuosittain esiin Suomen merkittävimmät viestintäteot. Tänä vuonna kilpailuun osallistui lähes 60 työtä.

– Tämä palkinto on tunnustus kaikille talkoolaisille, jotka kukin vievät tahoillaan eteenpäin viestiä terveiden talojen puolesta, Kosteus- ja hometalkoiden ohjelmapäällikkö Juhani Pirinen iloitsee.

Talkoiden verkkosivusto

Ville Miettinen

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *