Liikenneviraston syyskuussa kuntien teknisille johtajille ja kunnaninsinööreille lähettämän Digiroad-järjestelmän tietojen tuottamisen ja ylläpitämisen kustannuksia koskevan kyselyn vastausaikaa on jatkettu 8.11.2013 asti.

Kyselyssä kartoitetaan järjestelmässä ylläpidettävien tietojen, kuten teiden ja katujen väylätyyppien ja nopeusrajoitusten sekä joukkoliikenteen pysäkkitietojen, hankinnan ja ylläpidon kustannuksia sekä näkemyksiä tietojen hyödyllisyydestä. Kyselyyn on tullut hyvin vastauksia, mutta lisää toivotaan.

– Vastaaminen on tärkeää, sillä kyselyn tulosten perusteella liikenne- ja viestintäministeriö sekä valtionvarainministeriö käsittelevät joulukuussa mahdollisen lisärahoituksen kohdentamista kuntien tiedonhankinnan, tiedon toimittamisen ja ylläpitoprosessien kehittämiseksi tärkeiden Digiroad-tietojen osalta, projektipäällikkö Markus Melander Liikennevirastosta sanoo.

Linkin kyselyyn voi tilata osoitteesta: kuntakyselyt@liikennevirasto.fi

Digiroadista voit lukea lisää osoitteessa www.digiroad.fi

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *