Maan suurin infra-alan näyttely järjestetään Jyväskylässä keskiviikkona ja torstaina.

Yhdyskuntatekniikka 2013 –näyttely järjestetään keskiviikkona ja torstaina 15.-16.5.2013 Jyväskylän Paviljongissa. Joka toinen vuosi järjestettävä YT-näyttely on infra-alan suurin näyttely- ja seminaaritapahtuma Suomessa. Tapahtuma järjestetään nyt 16. kerran.

Yhdyskuntatekniikka 2013 -näyttelyn teema on Tulevaisuuden tekijät.

– Sillä halutaan viestiä mm. sitä, että tarvitsemme yhdyskuntatekniikkaa jokapäiväiseen elämäämme rakentamaan elinympäristöstämme turvallisempi, viihtyisämpi ja toimivampi. Uusien teknisten verkostojen rakentaminen ei yksin riitä, vaan samalla on huolehdittava siitä, että jo rakennetut väylät ja verkostot pysyvät kunnossa, näyttelyn tiedotteessa todetaan.

Näyttelyn yli 200 näytteilleasettajaa ovat osaltaan suunnittelemassa, hoitamassa ja toteuttamassa 12 esillä olevaa tuoteryhmää: energiahuoltoa, jätehuoltoa, katu-, tie- ja liikennetekniikkaa, konekalustoa, mittaustekniikkaa ja laboratoriopalveluja, satamia ja väyliä, informaatiotekniikkaa, työmaavarusteita, urheilu- ja virkistysalueita, vesihuoltotekniikkaa, yhdyskuntasuunnittelua ja ympäristönsuojelua.

Näyttely on kävijöille maksuton. Näyttelyalueelle pääsy edellyttää kuitenkin ennakkorekisteröitymistä, joko näyttelyalueen portilla tai etukäteen näyttelyn internet-sivuilla, osoitteessa www.yhdyskuntatekniikka.fi. Näyttelyyn odotetaan noin kuuttatuhatta kävijää.

Näyttelyn järjestävät viisi alan keskeistä järjestöä: INFRA ry, Jätelaitosyhdistys, Suomen kuntatekniikan yhdistys, Suomen Tieyhdistys sekä Vesilaitosyhdistys.

Yhdyskuntatekniikka 2013 -verkkosivut

Ville Miettinen

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *