Vantaan Tilapalvelut Oy:n hallitus on valinnut yhtiön toimitusjohtajaksi MMM Liisa Rantasen.

Tilapalveluyhtiö syntyi, kun Vantaan kaupunki päätti yhtiöittää ateria-, siivous-, kiinteistö- ja vahtimestaripalvelunsa. Uuden yhtiön toiminta alkaa vuoden 2012 alussa.

Liisa Rantanen on aiemmin työskennellyt muun muassa palvelujohtajana ISS Palvelut Oy:ssä, aluejohtajana Lujapalvelut Oy:ssä sekä toimitilapalveluiden lehtorina Turun ammattikorkeakoulussa. Viimeksi Rantanen on toiminut Sodexo Oy:n toimitilapalveluiden kehityspäällikkönä. Hänen vastuullaan on ollut esimerkiksi
toimitilapalveluiden konseptikehitys ja sen johtaminen.

Rantanen aloittaa Vantaan Tilapalveluiden palveluksessa 01.02.2012. Väliaikaisena toimitusjohtajana yhtiön perustamisvaiheessa työskennellyt HM Susanna Taipale-Vuorinen siirtyy Tuusulan kunnan talousjohtajaksi.

Vantaan Tilapalvelut Oy on noin tuhat henkilöä työllistävä palveluyritys, jonka liikevaihto on 50 miljoonaa euroa. Yhtiö on kokonaan Vantaan kaupungin omistuksessa ja toimii kaupungin in house -yhtiönä.

Vuodenvaihteessa toteutuva yhtiöittäminen on Suomen suurin palvelutuotannon ja henkilöstön siirto kuntaorganisaatiosta osakeyhtiöön.

Antti Pulkkinen

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *