Kreate Group ylensi Antti Kokkosen Sillanrakentaminen ja -korjausyksikön johtajaksi. (Kuva Fotoman)

Laskentapäällikkö, insinööri (AMK) Antti Kokkonen (s. 1985) on nimitetty Sillanrakentaminen ja -korjausyksikön johtajaksi ja Kreate Groupin johtoryhmän jäseneksi 27.8.2024 alkaen, Kreat Group tiedottaa. Antilla on vahva kokemus sillanrakentamisen toimialalta Kreaten lisäksi muun muassa Lemminkäinen infralta. Viimeiset kaksi vuotta hän on vastannut Kreaten siltahankkeiden tarjouslaskennasta.

– Antin yhdeksän vuoden kokemus yhtiössämme sekä erinomainen tietotaito työmaiden ja laskentatoiminnan johtamisesta tukevat hänen menestystään tehtävässä. On hienoa, että seuraajasuunnittelumme ansiosta voimme tarjota henkilöstöllemme mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla eteenpäin talon sisällä, sanoo Kreate Group’s President & CEO Timo Vikström.

Sillanrakentaminen ja -korjausyksikön johtaja Antti Kakko on päättänyt jättää tehtävänsä yhtiössä ja Kreate Groupin johtoryhmässä 26.8.2024 alkaen.

– Haluan kiittää Antti Kakkoa hänen merkittävästä työpanoksestaan Kreaten kasvutarinan hyväksi ja toivotan hänelle erinomaista jatkoa, Vikström kiittelee.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *