Hyvinkää haluaa kehittää kiinteistökantaansa vastuullisesti. (Kuva Hyvinkään kaupunki)

Bravida Finland on mukana kehittämässä Hyvinkään kaupungin kiinteistöjä uudessa puitesopimuksessa, joka sisältää sekä korjausrakentamista että huoltokorjauksia, Bravida kertoo tiedotteessaan. Sopimus astui voimaan maaliskuussa 2024, ja se sisältää vuoden kiinteän sopimusjakson sekä kahden vuoden erillisen option.

Tehty puitesopimus on palvelu-urakoinnin sopimus, joka mahdollistaa korjausrakentamisen urakoiden tilaamisen palveluna. Tämä tarkoittaa jatkuvaa yhteistyötä tilaajan ja toimijan välillä sekä yhteistyömallin jatkuvaa kehittämistä. Sopimusmalli mahdollistaa tilaukset korjausurakka kerrallaan, jolloin voidaan siirtyä joustavasti kohteesta toiseen. 

– Hyvinkään kaupunki haluaa kehittää kiinteistökantaa taloudellisesti kestävään ja vastuulliseen suuntaan. Panostamme kiinteistökannan kuntoon ja erityisesti talotekniikan toimivuuteen. Hyvinkäällä sisäilmahaasteet ovat hyvin hallinnassa ja energiatehokkuus on korkealla. Haluamme olla edelläkävijöitä kiinteistönpidon tiedolla johtamisessa, kertoo Hyvinkään kaupungin kiinteistöjohtaja Antti Nikkanen

– Vaikuttaa siltä, että meillä kaikilla on hyvin samat lähtökohdat yhteistyölle. Odotamme innolla alkavaa yhteistyötä Hyvinkään kaupungin kanssa ja toivomme pystyvämme luomaan Hyvinkään kaupungille entistä toimivammat ja turvallisemmat tilat käyttäjille, sanoo Bravidan pääkaupunkiseudun service-yksikön yksikönjohtaja Joni Salo

Ensimmäiset puitesopimukseen kuuluvat hankkeet ovat suunnitteilla, ja ne sisältävät mm. koulujen äänieristyksen parantamista sekä opettajainhuoneen peruskorjaamista.

– Meille kiinteistöjen vastuullisuus on tärkeää. Kiinnitämme jatkossa entistä enemmän huomiota päästötehokkuuteen ja kiinteistöjen terveellisyyteen mm. kemikaalikuormituksen osalta. Hyvinkäällä käyttäjän hyvinvointi ja turvallisuus tulevat ensin, Nikkanen kuvailee. 

Hyvinkään kaupungin kanssa sopimuksen tehnyt Bravida toimii yhteistyössä ATL Rakennushuolto Oy:n kanssa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *