Valaisinpylväisiin integroidut latauspisteet valmisetaan CityChargen ja Nedal Aluminiumin yhteistyössä. (Kuva: STT/Falco Hassink)

Nokialainen alumiiniteollisuustoimija Purso Group on ostanut osuuden hollantilaisesta CityCharge BV:stä. Yhteistyö mahdollistaa CityChargen EV-latausratkaisujen integroimisen osaksi alumiinisia valaisinpylväitä.

Purso Group on ostanut vähemmistöosuuden hollantilaisesta CityCharge BV:stä. CityCharge on kehittänyt yhteistyössä Purso Groupiin kuuluvan Nedal Aluminium BV:n kanssa alumiinisiin valaisinpylväisiin integroidut latauspisteet, joissa hyödynnetään olemassa olevaa julkista valaistusinfrastruktuuria. CityChargen älykkäiden ja turvallisten latauspisteiden avulla tiheään rakennettujen kaupunkialueiden teiden varsille ei tarvitse rakentaa erillisiä sähköautojen lataustolppia ja niihin liittyvää infrastruktuuria. Lisäksi CityChargen latauspisteet ovat kauniita ja sopivat mainiosti kaupunkikuvaan.

Yhteistyö edistää älykkäiden kaupunkien kehittämistä ja ilmastotavoitteita

CityChargen ja Nedal Aluminiumin yhteistyö edustaa strategista ja loogista askelta kohti kestävää tulevaisuutta. Kaupan myötä pystytään integroimaan CityChargen EV-latausratkaisut osaksi Nedalin alumiinisia valaisinpylväitä. Tämä yhteistyö tukee myös YK:n ilmastosopimuksen asettamia ilmastotavoitteita.

Nedalin materiaaliteknologinen osaaminen ja CityChargen ymmärrys sähköajoneuvojen käyttäjien tarpeista tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden sähköajoneuvojen latausratkaisujen innovointiin. Nedalin ja CityChargen yhteistyön myötä syntyy paitsi turvallinen valaisinpylväs, jossa on kaksi latauspistettä, myös innovatiivinen latausratkaisu, jossa on mahdollista hyödyntää myös muita älykkään kaupungin tekniikoita, kuten sähkön siirtämistä ajoneuvosta sähköverkkoon tai kuorman tasapainottamista. Lisäksi näihin valaisinpylväisiin on mahdollista sijoittaa mm. matkapuhelinverkkojen 5G-tukiasemia.

 

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *