Vuoden liikuntapaikka -tunnustuspalkinnon vastaanotti Muhoksen kunnan vapaa-aikatoimen johtaja Juha Pesonen. Tunnustus jaettiin tänä vuonna 19. kerran. (Kuva: Tampereen Messut / Jyri Kivimäki)

Muhoksen jäähalli on palkittu vuoden liikuntapaikkana 2023. Jäähallissa toteutettiin vuoden 2021 aikana laajennus ja mittava perusparannus, jolla lisättiin hallin toiminnallisuutta sekä energiatehokkuutta.

– Entinen eristämätön halli oli todellinen energiasyöppö ja nyt halli on päivitetty nykyaikaiselle tasolle myös tekniikan suhteen. Viime syksynä alkaneen sähkön hinnan nousun myötä olisimme varmasti myös olleet tilanteessa, ettei jäätä olisi kannattanut tehdä ja ylläpitää, kertoo Muhoksen kunnan vapaa-aikatoimen johtaja Juha Pesonen Tampereen Messujen tiedotteessa.

Muhos sai palkinnon Gymtec & Sportec -tapahtumassa keskiviikkona Tampereella. Tampereen Messut järjestää Gymtec & Sportec -tapahtuman yhteistyössä Suomen Liikunnan Ammattilaiset ry:n sekä Suomen kunto- ja terveysliikuntakeskusten yhdistyksen kanssa.

Perusparannus monipuolisti Muhoksen jäähallin käyttöä ja paransi käyttömukavuutta.

– Saamamme asiakaspalaute on ollut todella hyvää. Yksi tärkeimmistä asioista hallissa, jään laatu, on niin ikään parantunut huomattavasti. Matka uudistuneeseen halliin on ollut pitkä ja haastava, mutta samalla opettavainen, Pesonen sanoo.

Tunnustus jaettiin tänä vuonna 19. kerran. Voittajan valitsi opetus- ja kulttuuriministeriön liikuntapaikkarakentamisesta vastaava virkamies, rakennusneuvos Mikko Helasvuo ja palkinnon lahjoitti Tampereen Messut -konserni.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *