Kuntamarkkinat houkutteli viime vuonna noin 7 000 kävijää. (Kuva: Ville Palmu)

Kuntamarkkinat järjestetään poikkeuksellisesti kokonaan verkossa 9.-10.9.2020. Syynä on koronapandemia, jonka ennusteiden epävarmuus luo liian suuren riskin syyskuun alkupuolella järjestettävää suurta yleisötapahtumaa ajatellen.

– Haluamme nyt ja tulevaisuudessa tarjota kunta-alan suurimman vuosittaisen kohtaamispaikan vastuullisesti ja turvallisesti. Tapahtuman siirtäminen verkkoon ei ole ollut kevyt päätös, järjestelyistä vastaavan KL-Kustannus Oy:n tapahtuma- ja markkinointipäällikkö Liisa Paltta sanoo.

– Ajankohtaisen tiedon tarve ei ole kadonnut poikkeusaikana, päinvastoin. Uusia verkostoja ja ideoita kaivataan entistä enemmän tilanteesta toipumiseksi. Olemme ottaneet haasteen vastaan. Kuntamarkkinoiden asiantuntijaseminaarit ja kumppaneiden tietoiskut järjestetään verkossa. Osa ohjelmasta striimataan, osaan voi osallistua etäkokoustyökaluilla. Panostamme tapahtuman vuorovaikutteisuuteen. 

Verkkotapahtuman ytimessä on Kuntamarkkinat-studio mielenkiintoisten vieraiden kera. Asiantuntijat vastaavat yleisön kysymyksiin ja verkko-oppaat neuvovat osallistujia chatissa. Käytössä on myös mobiilisovellus, jonka avulla voi rakentaa itselleen mieluisan ohjelman sekä lähettää viestejä ja verkostoitumispyyntöjä kumppaneille ja muille osallistujilleOsallistujat saavat lukuoikeuden Kuntalehden syyskuun numeroon.

Osallistuminen on maksutonta, mutta edellyttää ilmoittautumista. Ilmoittautuminen avautuu 1.6.2020. Ohjelmaa pääsevät seuraamaan kaikki kuntien ja kuntaorganisaatioiden sekä muun julkisen hallinnon edustajat.

Kuntamarkkinat on Suomen ainoa julkisen hallinnon foorumi, jossa on esillä kaikki kunta-alan hallintosektorit.

Lisäksi valtion hallinto, yritykset ja yhdistykset ovat tapahtumassa mukana kattavasti. Kuntamarkkinoita järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *