Evento Awards -kilpailun voittajat valitaan 26. maaliskuuta Kongressimessuilla. (Kuva: Kuntamarkkinat)

Kuntalehden ja Kuntaliiton järjestämä syksyinen kunta-alan huipputapahtuma Kuntamarkkinat on päässyt kolmen messufinalistin joukkoon Evento Awards -kilpailussa, jossa palkitaan tapahtuma-alan parhaimmistoa. Kilpailun voittajat selviävät Messukeskuksessa Kongressimessuilla 26. maaliskuuta.

Seitsemättä kertaa järjestettävän kilpailun tapahtumasarjoissa palkitaan parhaat messut, paras promootio- tai lanseeraustapahtuma sekä paras henkilöstötapahtuma. Kuntamarkkinat on ehdolla parhaiden messujen kategoriassa. Muut messufinalistit ovat I love me ja Helsingin Kirjamessut.

Tapahtumasarjojen finalistit panee paremmuusjärjestykseen tapahtuma-alalla toimivista ammattilaisista koostuva kansainvälinen tuomaristo, joka tekee viimeiset päätöksensä messuilla järjestettävän, kaikille avoimen pitchaustilaisuuden perusteella.

– Pitchauksessa tuomarit prässäävät kilpailijoita erityisesti vastuullisuudesta, asiakaskokemuksesta sekä tapahtuman heijastamasta työnantajamielikuvasta, Evento-lehden liiketoimintajohtaja ja Evento Awards -kilpailun perustaja Nina Harlin kertoo tiedotteessa.

Kuntamarkkinat on Suomen ainoa julkisen hallinnon foorumi, jossa on esillä kaikki kunta-alan hallintosektorit. Tapahtumassa ovat mukana kattavasti myös valtion hallinto, yritykset ja yhdistykset. Kuntamarkkinoita järjestävät Kuntalehti ja Suomen Kuntaliitto.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *