Ekokem-konsernin strategia-, IR- ja viestintäjohtajaksi sekä johtoryhmän jäseneksi on nimitetty helmikuun alusta 2016 alkaen KTM Hanna Masala.

Hän vastaa Ekokem-konsernin viestinnästä, sijoittajasuhteista, yhteiskuntavastuusta ja strategiasta.

Masala siirtyy Ekokem-konsernin palvelukseen Solidium Oy:n palveluksesta, jossa hän on työskennellyt sijoitusjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä. Masalalla on myös monen vuoden kokemus talous- ja rahoitusalan esimies- ja johtotehtävistä muun muassa Outokumpu Oyj:n ja Nordea Corporate Financen palveluksessa.

Ekokemin suurin omistaja on valtio 34 prosentin osuudella. Kuntaliitto on toiseksi suurin omistaja noin 21 prosentin osuudella. Suurimpiin omistajiin lukeutuu myös HSY-kuntayhtymä, jolla on noin 10 prosentin osuus. Kaikkiaan kunnat ja kuntien omistamat yhtiöt omistavat Ekokemista 34,1 prosenttia.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *