Hyvinkään kaupungintalolla on riittänyt viime aihetta kakkukahveihin. Tässä juhlitaan vs. kaupunginjohtaja Jyrki Mattilan johdolla Kaupunkikeskusta 2015 palkintoa. (Kuva: Hyvinkään kaupunki)

Hyvinkäältä löytyy niin elävä kaupunkikeskusta, kuin upeaa ympäristörakennetta. Puutarhaliitto ja Rakennustuoteteollisuus RTT palkitsivat alkuviikosta vuoden 2013 asuntomessuille valmistuneen Lounatuulenpuiston Vuoden 2014 Ympäristörakenteena.

Tänään puolestaan Elävät Kaupunkikeskustat ry palkitsi Hyvinkään keskustauudistuksen Vuoden 2015 Kaupunkikeskustapalkinnolla. Molemmilla palkinnoilla on vahva kytkös vuoden 2013 asuntomessuihin, joita varten kaupunki pesi kasvojaan merkittävällä tavalla.

Asuntomessualueen Lounatuulenpuisto on vuoden ympäristörakenne 2014

Kaupunkikeskustapalkinto 2015 Hyvinkäälle

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *