Ensi vuoden alusta lähtien Kuntatekniikka-lehti ilmestyy ja on tilattavissa myös mobiilikäyttöön soveltuvana responsiivisena digilehtenä, joko yhdessä painetun Kuntatekniikan kanssa tai pelkästään digitaalisena. Digilehti on luettavissa jo päivää ennen painetun lehden ilmestymistä. Vuoden 2015 ensimmäinen Kuntatekniikka-lehti ilmestyy 5. helmikuuta.

Kuntatekniikka-lehti seuraa digilehden toteutuksessa KL-Kustannus Oy:n kustantaman Kuntalehden viitoittamaa tietä. Kuntalehden digiversio on ollut tilaajien käytettävissä maksutta säännöllisesti jo kesästä lähtien. Ensi vuoden alusta molempien lehtien digiversiot muuttuvat maksullisiksi.

Samalla kaikki kustantajan hallussa olevat Kuntatekniikka-lehden numeroiden pdf-versiot vuodesta 2008 alkaen siirtyvät maksumuurin taakse 12.1.2015. Myös verkkosivuilla julkaistavaa painetun Kuntatekniikka-lehden aineistoa pääsee tämän jälkeen käyttämään vain lehden tilaajatunnuksilla. Vastaava muutos koskee myös Kuntalehden sähköistä arkistoa sekä verkkosivulla julkaistavaa painetun lehden aineistoa.

Kustantajan joulutervehdyksenä kaikille kuntatekniikan tekijöille on viime viikolla ilmestynyt Kuntatekniikka-lehden numero 8/2014 vapaasti luettavissa digilehtenä verkkosivulla. Lukemaan pääset klikkaamalla lehden kansikuvaa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *