Kuntatekniikan foorumin verkkopalvelu kuntatekniikka.fi on siirtynyt uudelle julkaisualustalle. Samalla sivuston visuaalinen ilme uudistui ja on tunnistettavissa syyskuussa julkaistun kuntalehti.fi-sivuston kanssa samaan tuoteperheeseen kuuluvaksi.

Aiemmat kuntatekniikka.fi-sivuston palvelut löytyvät näiltä sivuilta ja niiden käytettävyys mobiiliympäristössä on nyt olennaisesti aiempaa parempi. Sivusto tarjoaa myös vierailijoille enemmän osallistumismahdollisuuksia. Toimitus ottaa mielellään sivuille esimerkiksi innokkaita kuntatekniikan bloggaajia.

Uudistetulta sivustolta löytyvät edelleen foorumin keskeisten taustavoimien – Kehto-foorumin ja Suomen kuntatekniikan yhdistys SKTY:n – omat alasivustot, joiden sisällöntuotannosta vastaavat nämä yhteisöt. Kaikki aiemmalla sivustoalustalla ollut näiden sivustojen aineisto on siirretty uuteen ympäristöön. SKTY:n alasivustolle on otettu käyttöön oma sininen yhdistyksen logon värimaailmaa muistuttava tunnusväri. Näin vierailija tunnistaa aiempaa helpommin, missä liikkuu.

Sivuston visuaalinen ilme on pääosin yhtenevä syyskuussa julkaistun kuntalehti.fi-sivuston kanssa. Kuntatekniikan foorumin pirteän oranssi tunnusväri on säilytetty. Molemmat sivustot hyödyntävät yhteistä WordPress-pohjaista julkaisualustaa, joka mahdollistaa monipuolisen sisällöntuotannon.

Julkaisualustauudistuksen myötä kuntatekniikka.fi-sivuston uutistuotanto vahvistuu aiempaan verrattuna. Myös kunta.tv:n uutistarjonta on käytettävissä syötteenä sivuston yläreunassa ja jatkossa videohaastatteluja pyritään tekemään aiempaa enemmän kuntatekniikan aihepiireistä. Kuntatekniikan foorumin uutiskirjeitä lähetetään entiseen tapaan noin kahden viikon välein.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *