Katkoksen aikana Maanmittauslaitos tarjoaa tietopalvelualainhuuto- ja kiinnitysrekisteristä sekä kiinteistörekisteristä.

Maanmittauslaitoksen kiinteistöjen kirjaamisjärjestelmä vaihdetaan uuteen 3.5.–13.5.2013 välisenä aikana. Vaihto alkaa perjantaina 3.5. klo 16.15 ja päättyy maanantaina 13.5. klo 12.00.

Vaihdon aikana kiinteistöille ja määräaloille ei myönnetä lainhuutoa eikä kiinnityksiä voida vahvistaa. Myöskään vireillä olevia hakemuksia ei ratkaista.

Maanmittauslaitos tarjoaa katkoksen aikana tietopalvelua lainhuuto- ja kiinnitysrekisteristä sekä kiinteistörekisteristä, eli esimerkiksi rasitustodistuksia on mahdollista saada, mutta otteiden ja todistusten tiedot ovat järjestelmän vaihdon alkamisajankohdan mukaisessa tilanteessa.

Katkoksen aikana vastaanotetut hakemukset ja ilmoitukset viranomaismerkinnöistä kirjataan jälkikäteen vireille sille päivälle, jolloin ne ovat saapuneet.

Uudesta kirjaamisjärjestelmästä annetaan tietopalvelua ja rekisterit ovat ajan tasalla maanantaista 13.5.2013 klo 12.00 alkaen, jolloin myös uusi Kiinteistötietopalvelu on käytössä.

Linkki: Maanmittauslaitoksen verkkosivut

Ville Miettinen

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *