Täydennyskoulutus ratkoo alan haasteita käynnissä olevien, todellisten projektien kautta.

Aalto yliopiston täydennyskoulutusyksikkö Aalto PRO järjestää uudentyyppisen täydennyskoulutuksen, jossa etsitään vastauksia kaupunkirakentamisen haasteisiin, kuten tehokkaiden verkostojen suunnitteluun, ratkaisujen toteuttamisen ja ylläpidon kalleuteen sekä kaupunkirakentamiseen osallistuvien tahojen keskinäisen kommunikoinnin vaikeuteen.

Kaupunkien täydennysrakentamiseen osallistuville asiantuntijoille suunnattu Täydennysrakentamisen muutosjohtaja -koulutus pyrkii tuomaan eri alojen asiantuntijat yhteen miettimään ongelmia käynnissä olevien, todellisten projektien kautta.

Koulutus tapahtuu osallistuvilla paikkakunnilla ja siinä käydään läpi koko kaupunkirakentamisen prosessi ja sen pullonkaulat. Tavoitteena on lyhentää täydennysrakentamisen kaavojen ja rakentamisprosessien läpimenoaikoja, säästää kustannuksia ja parantaa laatua.
 
Koulutusohjelmasta vastaa suunnittelu- ja ohjausryhmä, jossa ovat osallistuvien kaupunkien, eri yliopistojen, koulutusohjelman järjestäjien, Projektiyhdistyksen, kaupunkien yhteisen kehittämishankkeen Kehdon sekä Suomen kuntatekniikan yhdistyksen edustajat.

Lisätietoa koulutuksesta löytyy Aalto PROn verkkosivuilta.

Ville Miettinen

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *