Maanantaina klo 16 alkavaan valtakunnalliseen energiansäästöviikkoon on ilmoittautunut mukaan ennätysmäärä osanottajia, runsaat 800 yritystä, yhteisöä, kuntaa, koulua ja kuluttajaa.

Työ- ja opiskelupaikkojen kautta kampanja tavoittaa jopa tuhansia suomalaisia.

Energiansäästöviikko on kampanja, jossa kannatetaan hyvää asiaa ja haastetaan yhteistyökumppaneita, asiakkaita, ystäviä ja naapureita mukaan miettimään, miten itse kukin voi nipistää omasta energiankulutuksestaan varsin helpoillakin toimenpiteillä – kotona, töissä ja liikenteessä.

Energiansäästöviikkoa koordinoiva Motiva Oy tarjoaa viettäjille raamit ja tukimateriaaleja teemapäiville sekä viestii valtakunnallisesti kampanjan etenemisestä.

Eri puolilla Suomea järjestetään kymmeniä tilaisuuksia, näyttelyitä ja neuvontatapahtumia, joista kuluttajat voivat saada tietoa energiansäästöstä. Lisäksi osallistujat järjestävät sisäistä energiatehokkuuskoulutusta, ekotehopäiviä, infotilaisuuksia ja näyttelyitä henkilöstölleen.

Tietoa Energiansäästöviikon viettäjistä, uutisista ja tapahtumista kampanjan verkkosivuilla www.energiansäästöviikko.fi/osallistujat sekä Facebookissa: www.facebook.com/energiansaastoviikko.

Energiansäästöviikkoa vietetään joka vuosi viikolla 41.

Ville Miettinen

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *