Suomen Messusäätiö julistaa haettavaksi Ympäristön hyväksi -palkinnon. Tänä vuonna 10 000 eurolla palkitaan veden puhtauteen, vesivaroihin ja vesistöjen tilaan toiminnallaan positiivisesti vaikuttanut suomalainen henkilö tai yhteisö.

Puhtaan veden saatavuus ja riittävyys sekä vesistöjen pilaantuminen ovat suuri globaali haaste, johon Suomesta löytyy vahvaa osaamista.  Palkinnon saaja valitaan 22.9.2012 mennessä tehtyjen ehdotusten perusteella.
 
Palkinnon saajaa valittaessa otetaan huomioon, miten palkittava on toiminnallaan ja asiantuntemuksellaan edistänyt suomalaista vesiosaamista yrityksissä ja yhteisöissä tai miten palkittava on edistänyt suomalaisten kuluttajien tietoisuutta vesiasioissa.  Palkinnon saaja voi olla vesiin liittyvän tuotteen tai palvelun kehittäjä ja tuotteistaja. Suomen vesiosaamisen tunnetuksi tekeminen kotimaassa ja ulkomailla sekä vaikuttaminen Suomen rooliin kansainvälisessä vesiyhteistyössä ovat myös palkinnonsaannin kriteerejä.
 
Syksyllä kolmatta kertaan jaettava Ympäristön hyväksi –palkinto on Suomen Messusäätiön 10 000 euron palkinto, jonka Säätiö jakaa yhteistyössä Elinkeinoelämän keskusliiton ja Suomen ympäristökeskuksen kanssa. Palkinto  jaetaan ympäristötekniikka-alan messutapahtuman Ympäristö ja Yhdyskunta, Vesi ja Viemäri, Jäte ja Kierrätys yhteydessä, Elinkeinoelämän ympäristöfoorumin tilaisuudessa 10.10.2012 Helsingin Messukeskuksessa. Kuntatekniikka-lehti on messutapahtuman päämediayhteistyökumppani.
 
Paavo Taipale
 

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *