Mikkeliläiset pääsevät vaikuttamaan Maaherrankadun uudistamiseen. Kaupunkilaiset voivat vastata nettikyselyyn jalankulkijan, pyöräilijän sekä autoilijan näkökulmasta.

Mielipiteitä kysytään Mikkelin keskustassa sijaitsevan Maaherrankadun osuudesta, joka rajoittuu toisessa päässä Raatihuoneenkatuun ja toisessa Savilahdenkatuun. Katuosuuden varrella sijaitsevat uudet kauppakeskukset Stella ja Akseli.

Jalankulkijoilta kysytään muun muassa jalankulkualueen leveyttä ja sitä, pitäisikö alueella sallia pyöräily tai autojen pysäköinti. Pyöräilijöiltä tiedustellaan taas esimerkiksi sitä, miten pyöräilijän pitäisi sijoittua katualueella ja miten katualueen sulana pitäminen järjestetään. Autoilijoiden kanta halutaan tietää muun muassa nopeusrajoituksiin ja pysäköintijärjestelyihin.

Järjestelyistä on myös kolme valmista luonnosta, joista kaupunkilaiset voivat valita mieleisensä.

Antti Pulkkinen

Mikkelin kaupunki: Maaherrankadun katusuunnitelmat

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *