Liikenne- ja viestintäministeriö on avannut keskustelun Otakantaa.fi-kansalaisfoorumilla. Ministeriö haluaa kuulla kansalaisten ajatuksia ja toiveita siitä, mihin suuntaan liikennejärjestelmää ja liikkumista pitäisi kehittää.

Miten sinä uudistaisit liikennepoliittista ajattelua? Miten haluaisit helpottaa arjen liikkumista? Millainen joukkoliikenne hyödyttäisi sinua parhaiten? Mitkä ovat mielestäsi suurimmat ongelmat liikenteessä?
 
Keskustelu liittyy liikennepoliittisen selonteon valmisteluun. Selonteolla hallitus linjaa liikennepolitiikan pitkän tähtäimen tavoitteet ja toimenpideohjelman vuoteen 2022 asti. Samalla hahmotellaan sitä, mikä on liikennepoliittinen visio ja tahtotila vuodelle 2030. Selonteon valmistelussa kiinnitetään erityistä huomiota kansalaisten ja sidosryhmien kuulemiseen sekä valmistelun avoimuuteen.
 
Keskustelua voi käydä 14. lokakuuta saakka.
 
Paavo Taipale
 
 

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *