YT11-näyttely kokoaa alan ammattilaiset toukokuiseen Turkuun viettämään Yhdyskuntatekniikan viikkoa jo 15:ttä kertaa. Kolmipäiväisen näyttelyn lisäksi Euroopan kulttuuripääkaupungissa järjestetään viikon aikana useita eri kuntatekniikan alojen seminaareja.
Turussa kokoontuu muun muassa vesihuoltoväki valtakunnallisille Vesihuoltopäiville ja Suomen kuntatekniikan yhdistys järjestää Kuntatekniikan päivät. Myös Jätelaitospäivät, Infra ry:n neuvottelupäivät sekä Tieyhdistyksen seminaari suunnittelusta ja kunnossapidosta järjestetään samalla viikolla Turussa. Näyttelyn aikana järjestetään myös maksuttomia yleisöluentoja ja näytteilleasettajien tietoiskuja.
 
Kuntatekniikan tekijöille Yhdyskuntatekniikan viikko on vuoden ykköstapahtuma, jota ei voi jättää väliin. Samassa tapahtumassa päivität tietosi alan kehityksestä ja tapaat vanhoja ja uusia tuttuja.
 

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *