Yhdyskuntatekniikka 2023 -tapahtuma järjestetään 10.-11.5.2023 Jyväskylän Paviljongissa. Infra-ala kokoontuu joka toinen vuosi järjestettävään tapahtumaansa jo 21. kerran.

YT23-näyttelyn paikkamyynti alkoi lokakuun alussa. Kiinnostus on ollut vilkasta: jo lähes 150 näytteilleasettajaa on varannut osastopaikkansa ja B1-halli on lähes loppuun myyty. Silti hyviä paikkoja on edelleen saatavilla.

Kaikkiaan näyttelyyn odotetaan yli 220 yrityksen ja yhteisön osastoa. Varaustilanteen voi tarkistaa täältä ja mukaan jo ilmoittautuneet löytyvät täältä. Sivulta löytyvät myös yritysten esittelyt.

Tapahtumaa järjestävät viisi infra-alan keskeistä järjestöä: INFRA, KIVO, Suomen Tieyhdistys, SKTY ja VVY.

Päivitettyjä osastoratkaisuja

Tarjolla on valmisosastoja, joiden hintaan sisältyvät rekisteröintimaksu, paikanvuokra ja osastorakenteet. Osastojen koot ovat 6 m2, 8 m2 ja 9 m2, rakennevaihtoehtoja on kaksi.

T&K-hankkeille, oppilaitoksille ja mikroyrityksille on varattu B2-hallista oma alue, johon voi varata kiinteähintaisen, 4 m2 osastopaikan. Senkin hintaan sisältyvät rekisteröintimaksu, paikanvuokra ja osastorakenteet. Alueelle sijoittuvat myös YT:n yhteistyömediat.

Sisänäytteilleasettajat voivat varata näkyvyyttä ulkoalueelta erikoishintaan.

Näyttely kokoaa yhteen infra-alan toimijat

Tälläkin kertaan samaan aikaan näyttelyn kanssa Paviljonkiin kokoontuvat alan asiantuntijat järjestöjen seminaareihin ja koulutustilaisuuksiin.

Majoitus järjestyy!

YT23:lla on suuret kiintiöt Jyväskylän hotelleihin – siksi varaussivustoilla voi vaikuttaa, ettei majoituspaikkoja ole enää saatavilla. Kiintiöt on varattu erikseen näytteilleasettajille ja kävijöille.

Lisätietoja: www.yhdyskuntatekniikka.fi

Näyttelypäällikkö Anna-Maija Hallikas, puh. 044 553 5263,

anna-maija.hallikas@yhdyskuntatekniikka.fi