Timo Honkanen.

Valkeakosken Energian toimitusjohtaja Timo Honkanen on nimitetty Turku Energian uudeksi toimitusjohtajaksi. Honkanen aloittaa työskentelynsä Turku Energian palveluksessa lokakuun alussa.

Honkanen on vuonna 1972 syntynyt diplomi-insinööri ja MBA. Hän on valmistunut diplomi-insinööriksi Lappeenrannan teknillisestä korkeakoulusta sekä suorittanut MBA-tutkinnon Walesin yliopistossa.

Honkanen on ollut Valkeakosken Energia Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2004 alkaen. Ennen nykyistä tehtäväänsä Honkanen on työskennellyt muun muassa Vattenfall Kaukolämpö Oy:ssä ja Fortum Service Oy:ssä.

Honkanen toimii tällä hetkellä myös useissa luottamustehtävissä, kuten puheenjohtajana Paikallisvoima Oy:ssä, Forssan Energia Oy:ssä ja Tunturivoima Oy:ssä sekä hallituksen jäsenenä Forssan Verkkopalvelut Oy:ssä, Kanteleen Voima Oy:ssä sekä Puhuri Oy:ssä.

Turku Energian nykyinen toimitusjohtaja, energianeuvos Risto Vaittinen siirtyy lokakuun alussa eläkkeelle. Vaittinen on työskennellyt Turku Energiassa vuodesta 2000 saakka.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *