Maxpo-messuihin osallistuu yli 260 yritystä, joten odotettavissa on taas upea kattaus isoja koneita 5. – 7.5.2022 Hyvinkään lentokentällä. Valmistelut ovat hyvässä vauhdissa. Vihdoinkin päästään esittelemään uutuuksia ja kohtaamaan – tällä kertaa keväisissä tunnelmissa.


Maxpo-messut oli tarkoitus järjestää jo vuonna 2021, mutta poikkeukselliset ajat siirsivät joka toinen vuosi järjestettävän tapahtuman vuoden 2022 kevääseen. Yrityksillä on ollut aikaa panostaa ja suunnitella osallistumistaan huolella, joten luvassa on hieno tapahtuma. Tänä vuonna on mukana myös paljon sellaisia yrityksiä, jotka eivät ole olleet aikaisemmin mukana Maxpossa.  Alalla on tapahtunut paljon kolmessa ja tarve esitellä uusia koneita on suuri.

”Yleensä Maxpo-messut on järjestetty syksyllä, mutta tänä vuonna päästään kohtaamaan jo toukokuussa keväisissä tunnelmissa. Toukokuussa järjestettävä Maxpo on ensimmäinen iso alan tapahtuma, joka päästään järjestämään poikkeuksellisten aikojen jälkeen, kertoo Risto Wuolle Messukeskuksesta. ”Tapaamisia on odotettu ja nyt niiden aika koittaa!”

Maxpo esittelee maarakennus-, ympäristönhoito-, tie- ja talonrakennuskoneita sekä teollisuuden materiaalinkäsittelykoneita kaikissa kokoluokissa. Hyvinkään lentokentällä komeilee tapahtuman aikana isoja koneita, joiden arvo lasketaan miljoonissa. Messuilla pääsee hyvin vertailemaan erilaisia koneita ja saa hyvän läpileikkauksen tarjonnasta. Maxpo City kokoaa nyt ensimmäistä kertaa alan uudet tuotteet ja palvelut omalle alueelleen.  Tänäkin vuonna on odotettavissa messuille paljon työnäytöksiä, joissa esitellään parasta osaamista ja koneiden kapasiteettia. Maxpo-messujen voi myös kokea, miltä tuntuu lentää alueen yläpuolella ja katsoa messuja helikopterista. Mönkkärialueella pääsee ajamaan ja vertailemaan erimerkkisiä mönkijöitä maastossa.

Messukeskus järjestää Maxpo-messut Rakennuskonealan Näyttely-yhdistys ry:n toimeksiannosta nyt seitsemättä kertaa Hyvinkäällä. Hyvinkään lentokenttä on osoittautunut ihanteelliseksi paikaksi tapahtumalle. Suurella messualueella kulkee messujuna, joka kuljettaa kävijöitä paikasta toiseen.

 

Maxpoon helposti junalla, linja-autolla tai autolla

Junalla Hyvinkään asemalle tulevat pääsevät messualueelle Hyvinkään paikallisliikenteen linja-autoilla 2 ja 2A.

Maxpoon voi tänä vuonna tulla myös tilauslinja-autoilla usealta paikkakunnalta. Linja-autot ajavat Haminasta Kotkan kautta, Imatralta Lappeenrannan ja Kouvolan kautta, Kokkolasta Jyväskylän ja Lahden kautta, Kuopiosta Mikkelin ja Lahden kautta, Porista, Raumalta, Roveniemeltä Oulun ja Jyväskylän kautta, Savonlinnasta Mikkelin ja Lahden kautta, Tampereelta suoraan tai Ideaparkin ja Valkeakosken kautta, Turusta ja Vaasasta Seinäjoen ja Tampereen kautta. Yksi linja-auto ajaa non-stoppina väliä Helsinki ja Hyvinkään lentokenttä. Paikan linja-autoihin voi ostaa tapahtuman verkkosivuilta jo ennakkoon.

Hyvinkään lentokentän vierellä on hiekkakentät autojen pysäköimistä varten. Pysäköinti alueelle on veloituksetonta. Ajoreitit Maxpo-messuille on hyvin viitoitettu pääväyliltä, joten oikeat ajoreitit löytyvät helposti.

Maxpo-messut on avoinna torstaina 5.5. klo 9-17, perjantaina 6.5. klo 9-17 ja lauantaina 7.5. klo 9-16.

Tervetuloa Maxpoon!


Kuvateksti:
Maxpo-tiimi vuonna 2019. Porukkaa on vaihtunut, mutta ylärivissä keskellä Risto Wuolle. Messukeskuksen tiimi tekee innolla tapahtumaa tänäkin vuonna Hyvinkäällä.

www.maxpo.fi #maxpo

Osta lippu ja rekisteröidy tapahtumaan tästä  https://maxpo.messukeskus.com/info/

Lisätietoja linja-autokuljetuksista ja Maxpoon tulemisesta tästä https://maxpo.messukeskus.com/info/

Katso mukana olevat yritykset tästä https://maxpo.messukeskus.com/naytteilleasettajat