Verkosto-messut 25.–26.1.2023 tarjoavat kattavasti tietoa alan tulevaisuuden mahdollisuuksista ja ratkaisuista, joilla teollisuus, yhteiskunnan infra ja kotitaloudet pysyvät toimintakykyisinä.

Maailma digitalisoituu ja luonnon ääriolosuhteet lisääntyvät. Tykkylumi, myrskyt ja kyberhyökkäykset uhkaavat sähkö- ja tietoverkkojen toimintavarmuutta. Verkosto-messut tarjoavat kattavasti tietoa alan tulevaisuuden mahdollisuuksista ja ratkaisuista, joilla teollisuus, yhteiskunnan infra ja kotitaloudet pysyvät toimintakykyisinä.

Alan nopea kehittyminen ja isot investoinnit, uudet teknologiat sekä osaajien eläköityminen avaavat myös työllistymismahdollisuuksia. Energia-alan ammattilaiset työskentelevät julkishallinnon, viranomaistahojen, energia-alan järjestöjen ja muiden sidosryhmien palveluksessa ja alan työpaikkoja on ympäri Suomea.

Kuumimmat ohjelmanostot alta

Verkkopäivät kerää yhteen Hannu Jaakohuhtan isännöimänä verkostoalan asiantuntijat, tarjoaa mielenkiintoisimmat puheenvuorot ja herättää keskustelua. Tule kerryttämään tietotaitoa ja verkostoitumaan muiden alan kovimpien asiantuntijoiden kanssa! Katso täältä Verkkopäivät 2023 -tapahtuman ohjelma ja ilmoittautumisohjeet. 

Mikrokanavaverkon rakennusnäytös: Tule katsomaan miten valokuituverkko rakentuu mikrokanavatekniikkaa hyödyntäen! Työnäytöksen järjestävät Eltel ja Nestor Cables molempina messupäivinä. 

Liikenne sähköistyy vauhdilla – pysy kehityksen kärjessä: Siemens tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluja sähköisen liikenteen maailmassa auttaakseen sinua saavuttamaan omat nollapäästö- ja liiketoimintatavoitteesi. Linkki ohjelmaan.