Yle-uutiset nostivat tällä viikolla esille, kuinka seitsemän Turun viimeaikaisista rakennus- ja infrahankkeista on alittanut suunnitellun budjetin, aikataulussa valmistumisen lisäksi. Jutussa kuvataan, kuinka suurin euromääräinen budjettialitus tehtiin  Pääskyvuorenrinteen asemakaava-alueen infrahankkeessa. ”Puolustusvoimien vanhalle kasarmialueelle rakennettiin tieyhteyksiä, siltoja, puistoja, valaistus, vesihuolto ja hulevesijärjestelmä. Hankkeen kustannusarvioksi oli laskettu 5,46 miljoonaa euroa. Toteutuneet kustannukset Pääskyvuori-hankkeessa ovat tällä hetkellä 4,18 miljoonaa, joskin työt ovat vielä kesken pyöräteiden osalta. Ne rakennetaan loppuun kun alueen kerrostalot ovat valmistuneet. Tällä hetkellä kustannusarvio alittuu noin 1,1 miljoonaa euroa.” (Yle Uutiset, 26.8.2020).

Infrakit Group Oy on ollut vahvasti mukana Pääskyvuorenrinteen rakentamisessa. Turun kaupungin vastaava rakennuttaja Johanna Akkanen kuvaa yhteistyötä näin: ”Pääskyvuorenrinne on täydellinen esimerkki yhteistyön merkityksestä. Ilman yhteistyötä ja yhteistä päämäärän tavoittelemista tuskin urakka olisi ollut niin onnistunut. Suunnitelmat olivat laadukkaat, mutta myös urakoitsija oli halukas kehittämään omaa ja meidän rakennuttajien toimintaa. Infrakit toimi yhteistyön alustana, minkä avulla tieto kulki valvojien Rambollin, urakoitsijan Terrawisen ja suunnittelijan Destian välillä lähes reaaliaikaisesti.”

”Pääskyvuorenrinne on täydellinen esimerkki yhteistyön merkityksestä. — Infrakit toimi yhteistyön alustana, minkä avulla tieto kulki valvojien Rambollin, urakoitsijan Terrawisen ja suunnittelijan Destian välillä lähes reaaliaikaisesti.” — Johanna Akkanen, tietomallikoordinaattori, Turun kaupunki