Pyhtään kunta aikoo luopua kokonaan omasta kunnantalosta, joka on tullut peruskorjausikään. Kunnanvirasto aikoo muuttaa vuokralaiseksi syksyllä valmistumaan kerrostaloon. - Haettiin modernia ratkaisu, sanoo kunnanjohtaja Jouni Eho. Eho on saanut jo kollegoiltaan kateellisia kommentteja. Täysin vaille vastustusta hanke ei ole kuitenkaan Pyhtäällä edennyt. (Kuva: Liisa Takala)

Kun 5 000 asukkaan Pyhtään vanha kunnantalo tuli korjausikään, kunnassa tehtiin omaperäinen ratkaisu. Pyhtään raitilla heti sillan jälkeen kohoaa pittoreski puutalo, jonka pääsisäänkäynnin lippaa kannattelevat valurautaiset tuet.

Sisällä ov...

Mahtavaa, että olet kiinnostunut Kuntalehden tuottamasta jutusta. Olethan jo tilaaja?

Tilaamalla Kuntalehden digipalvelun saat rajoittamattoman pääsyn palvelun sisältöön. Kirjaudu sisään tai tilaa digipalvelu.