Espoo

Katukunnossapidon päällysteet ja merkinnät -yksikön tehtävänä on huolehtia katujen ja muiden yleisten alueiden korjaustöistä. Suurimpia tehtäväkokonaisuuksia ovat katujen uudelleenpäällystysurakka, siihen liittyvä merkintäurakka ja muut pienurakat. Yksikkö vastaa korjaustöiden ohjelmoinnista, urakoiden kilpailuttamisesta ja valvonnasta. Yksikön tehtäviin kuuluu myös joukkoliikenneinfran kunnossapitotehtäviä, liikennemerkkien ja opasteiden valmistusta ja asennusta.

Päällysteet ja merkinnät yksikössä työskentelee pieni joukko ammattilaisia. Töitä tehdään sekä omana työnä että ostopalveluna laajalle joukolle asiakkaita. Suomen toiseksi suurimman kaupungin rooliin kuuluu toimia tiennäyttäjänä alan kehityksessä ja tuottavuudessa.

Haemme nyt vakituista vastaavaa ylläpitomestaria päällysteet ja merkinnät -yksikköön.

Tehtäviisi kuuluu katukunnossapidon päällysteet ja merkinnät -yksikön johtaminen. Vastaat myös urakoiden kilpailuttamisesta ja hallinnasta sekä toimit tarvittaessa urakoiden turvallisuuskoordinaattorina. Vastaat yksikkösi toiminnan suunnittelusta ja tuloksellisuudesta tavoitteiden mukaisesti. Operatiivisessa toiminnassa sinulla on tukenasi kokeneet asiantuntijat, valvojat ja osaava henkilöstö.

Sinulla on näkemystä ja kyvykkyyttä kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti. Laadit yhdessä katutuotantopäällikön kanssa suunnitelmia eri infraomaisuuserien kunnon ja arvon ylläpitämiseksi. Työhön liittyy paljon sidosryhmäyhteistyötä ja vuorovaikutusta. Tehtäväsi on varmistaa saumaton ja tuloksellinen yhteistyö eri sidosryhmien kanssa.

Olet tavoitteellinen ja hyvä koordinoimaan ja organisoimaan töitä. Kykenet työskentelemään myös kiireessä ja paineen alla.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus, Mikkelän tukikohta (Teirinsyrjä 4, 02770 Espoo)
Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus
Työaika: 38h 15min/viikko
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Palvelussuhteen aloitus sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään: Hyvää organisointikykyä, kokemusta esimiestehtävistä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. B-luokan ajokortti ja oma auto ovat tarpeen tehtävän hoitamiseksi.

Arvostamme: Kokemusta korjaustöiden teettämisestä ja muista yksikön tehtävistä. Näyttöjä tuloksellisesta toiminnan kehittämisestä.

Lähetä hakemuksesi 19.4.2021 klo 15.45 mennessä, alla olevan linkin kautta,
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/vastaava-yllapitomestari-espoo-04-232-20/

Työ alkaa: 1.5.2021
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3299,52 €/kk
Palvelussuhde: Vakituinen työsuhde
Työavain: ESPOO-04-232-20

Tehtävästä lisätietoja antaa Infrapalvelupäällikkö Juha Pelkonen, 0500 514 856

Espoo on noin 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.