Helsinki

Kiinnostaako työ kaupunkivalaistuksen laajalla tehtäväkentällä?

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen Helsingin kaupungin valaistuspäällikköä Kaupunkiympäristön toimialalle, Kaupunkitila- ja maisemasuunnittelupalveluun. Tehtävä sijoittuu Kaupunkitila ja verkostot -yksikköön.

Vastaat Helsingin valaistuspolitiikasta, valaistusarkkitehtuurista ja valaistuksen strategisesta suunnittelusta. Tehtäviisi kuuluu julkisten ulkotilojen valaistuksen suunnitteluyhteistyö ja prosessin kehittäminen kaavoituksesta hankkeistamiseen ja rakennuttamiseen. Tärkeässä roolissa on laaja-alainen yhteistyö ja vuorovaikutus asukkaiden ja sidosryhmien kanssa, kuten kausivalaistuksen yritysyhteistyö, kansainväliset verkostot sekä asiantuntijatehtävät.

Tässä tehtävässä pääset kehittämään Helsingin ulkotilojen kaupunkikuvallista ilmettä, toimivuutta ja turvallisuutta näköalapaikalta ja aikaansaamaan kaupunkia, joka on viihtyisä kaikkina vuoden- ja vuorokaudenaikoina.

Pääset toimimaan osana laaja-alaista asiantuntijaorganisaatiota, jossa tehdään jatkuvaa yhteistyötä yli yksikkö- ja palvelurajojen. Saat osaavan, moniammatillisen työyhteisön tuen ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen sekä hyvät työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista. Rakennamme maailman toimivinta kaupunkia. Meillä teet itsestäsi tämän päivän ja huomisen huippuosaajan.

Tehtävän kelpoisuusehtoina on soveltuva suunnittelualan ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään projektinjohto-osaamista, monipuolista kokemusta ulkovalaistuksen ja kaupunkitilan suunnittelusta sekä suomen kielen hyvää hallintaa. Tehtävä edellyttää kaupungin ulkotilojen (puistot, kadut, aukiot) valaistussuunnittelun erityisosaamista sekä ulkovalaistustekniikan, julkisivuvalaistuksen ja palvelutuotannon tuntemusta. Kansainvälisissä verkostoissa toimimiseen tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa.

Odotamme hakijalta erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä, näkemystä kaupunkivalaistuksen kehittämisestä sekä kokonaisuuksien ja prosessien hyvää hahmottamista. Luemme eduksi julkisten hankintojen menettelyjen tuntemuksen. Odotamme valmiutta jatkuvaan kehittymiseen, kouluttautumiseen ja alan parhaiden käytäntöjen aktiiviseen seuraamiseen ja soveltamiseen. Toivomme myös perehtyneisyyttä toimialan rakennuttamis- ja rakentamistehtäviin ja kustannuslaskentaan. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Maailman toimivin kaupunki rakennetaan vahvoille perustuksille. Hae osaksi vaikuttavien tekijöiden yhteisöä!

Helsinki. Vaikuttavia töitä.

Sopimusala
TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
Maria Jaakkola, yksikön päällikkö, p. 09-31037244, soittoajat
4.10. klo 9 – 11.30
5.10. klo 9 – 11.30
25.10. klo 13 – 16
26.10. klo 11-12

Pia Rantanen, suunnitteluvastaava, pia.rantanen(at)hel.fi, p. 09-31038812, soittoajat
11.10. klo 10 – 12
14.10. klo 14 – 16
19.10. klo 9 – 11
21.10. klo 14 – 16

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi

Haku päättyy 29.10.2021 klo 16:00.

Hae tehtävää tästä.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.