Parkano

Haemme Parkanon kaupungille vakinaiseen virkasuhteeseen

TEKNISTÄ JOHTAJAA

Tekninen johtaja vastaa laaja-alaisen toimialan johtamisesta, taloudesta ja kehittämisestä. Teknisissä palveluissa työskentelee noin 40 ammattilaista eri alojen tehtävissä. Tekninen johtaja toimii myös teknisen lautakunnan ja elinvoimatoimikunnan esittelijänä, kaupungin johtoryhmän jäsenenä sekä maankäyttö- ja rakennuslain mukaisena kaavoittajana.

Odotamme tekniseltä johtajalta aktiivista ja innostunutta työotetta toimialan, kaupunkikuvan sekä asiakaslähtöisten palvelujen kehittämiseen. Kaupungin tavoitteena on lisätä paikkakunnan vetovoimaa hyvien palvelujen sekä viihtyisän ja turvallisen asuin- ja elinympäristön jatkuvalla uudistamisella.

Viran kelpoisuusehtona on alan korkeakoulututkinto tai opistoinsinööritutkinto. Lisäksi edellytämme soveltuvaa kokemusta johtamistehtävistä, mieluiten kunnallishallinnosta.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kuntien teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Hakija voi myös esittää palkkatoivomuksen. Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viran täytössä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta. Viran hakuaika päättyy 25.11.2021 klo 14.00. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset voit esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
kaupunginjohtaja Jari Heiniluoma, puh. +358 44 7865 201, jari.heiniluoma@parkano.fi
tekninen johtaja Jarmo Kyösti, puh. +358 44 7865 601, jarmo.kyosti@parkano.fi

Parkanossa 9.11.2021

Kaupunginhallitus

Parkano on n. 6 300 asukkaan vireä kaupunki Pirkanmaalla, Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan kulmauksessa, hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.