Espoo

Kaupunkitekniikan keskuksen geotekniikkayksikkö huolehtii Espoon kaupungin tarvitsemista maa- ja kallioperätutkimuksista, suunnittelusta ja neuvonnasta, maa- ja kallioperätietojen tuottamisesta sekä tietokantojen ylläpitämisestä.

Geotekniikkayksikön suunnittelupäällikkö toimii geologia ja informaatio -vastuuyksikön esimiehenä. Vastuuyksikön tehtäviin kuuluu kalliorakennushankkeiden ja geologisten asiantuntijatehtävien lisäksi mm. maa-, kallioperä- sekä maanalaisten tilojen tietojen kokoaminen ja tietokantojen ylläpito, pohjavesi- ja radonasiat, sekä alaan liittyvien ohjelmistojen kehitystyöt.

Suunnittelupäällikön tehtäviin kuuluu mm. kalliorakentamisen suunnittelun ja rakentamisen aikaiset asiantuntijatehtävät, suunnittelukonsulttitöiden ohjaus, kaavoitusprojekteihin osallistuminen sekä yksikön kehityshankkeet. Mm. Espoon metron liikenteelle oton jälkeen koko metrolinjan oheen maanpäällä tehtävät louhinnat edellyttävät asiantuntijuutta kaupungin organisaatiossa.

Työpaikan nimi: Geotekniikkayksikkö, Tekniikantie 15, 02150 ESPOO

Työaika: 36 h 15 min/viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään: Kokemusta kalliorakennushankkeista ja muista vastuuyksikön tehtävistä sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa.

Arvostamme: Kykyä yhteistyöhön ja itsenäiseen työskentelyyn sekä alan suunnitteluohjelmien hallintaa.

Lähetä hakemuksesi 22.4.2021 klo 15.45 mennessä, alla olevan linkin kautta
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/suunnittelupaallikko-espoo-04-46-21/

Työ alkaa: 3.5.2021
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 4089,66 €/kk
Työavain: ESPOO-04-46-21
Palvelussuhde: Vakinainen virkasuhde

Tehtävästä lisätietoja antaa:
– geotekniikkapäällikkö Matti Kaurila, 050 5727 614, etunimi.sukunimi@espoo.fi
– suunnittelupäällikkö Jouni Hartikainen, 0503722792, etunimi.s.sukunimi@espoo.fi

Espoo on lähes 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.