Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.

Tehtävän kuvaus
Rakennuttaminen-palvelu toteuttaa kaupungin toimitiloihin sekä katu- ja viheralueisiin liittyviä hankkeita.

Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vastaamaan Kruunusillat -hankkeessa katujen suunnittelun ja -rakentamisen ohjaamisesta. Toimit osana koko raitiotiehankkeen projektinjohtotiimiä.

Helsingin kaupunki rakennuttaa ainutlaatuisen merellisen liikenneyhteyden yhdistämään keskustan ja Laajasalon kaupunginosan. Hankkeeseen sisältyy 10 kilometriä raitiotielinjaa, pyöräliikenteen yhteys sekä kävelyteitä. Hankkeen näkyvimmät osat ovat kolme uutta siltaa, joista Kruunuvuorensilta tulee olemaan Suomen pisin silta ja pääkaupungin uusi maamerkki. Tilaajaorganisaatio toimii osana Helsingin kaupungin kaupunkiympäristön toimialaa.

Sinulla on alalle soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen insinöörin tutkinto ja katusuunnittelu tai -rakentamisen osaamista.

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Työaika

36 h 45 min/vko

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

tiimipäällikkö Ville Alajoki, 040 334 7301, etunimi.sukunimi(at)hel.fi yksikön päällikkö Jarmo Ahonen, 050 559 1853, etunimi.sukunimi(at)hel.fi

Lisätietoa

http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/kruunusillat-fi

Hakuaika päättyy 16.11.217 klo 16.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Jaa artikkeli
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.