Helsinki

Tule rakentamaan kanssamme maailman toimivinta kaupunkia!

Haemme toimialamme uudistuotanto- ja korjausrakennuttamisyksikköön projektipäällikköä vastaamaan uudiskohteiden ja peruskorjauskohteiden suunnittelun ohjauksesta, urakoiden kilpailuttamisesta ja työmaavaiheen projektinjohtotehtävistä.

Tehtäviisi kuuluu nimettyjen hankkeiden suunnittelu-, urakkalaskenta-, rakentamis- ja takuuvaiheiden hoitaminen.

Onnistut tehtävässä, kun teet yhteistyötä asiakaslähtöisesti positiivisella ja kehittävällä otteella sekä johdat hankkeita taloudelliset, laadulliset, aikataululliset ja työturvallisuuden näkökulmat huomioiden.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa sekä Helsingin kaupungin hyvät ja monipuoliset työsuhde-edut. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Uudistuotanto- ja korjausrakennuttamisyksikkö vastaa kaupungin oman asuntotuotannon uudishankkeiden rakennuttamisesta, kaupunkikonsernin asuntoyhtiöiden peruskorjausten korjausvaihtoehto-selvityksistä ja korjaushankkeiden rakennuttamisesta.

Kelpoisuusehto

Korkeakoulututkinto, kuten rakennusinsinöörin, rakennusalan diplomi-insinöörin tai arkkitehdin tutkinto.

Lisäksi edellytämme

Useamman vuoden työkokemusta rakennuttamis-, suunnittelu- tai työmaatehtävistä.

Työaika

36 h 45 min

Sopimusala

TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa

Tiimipäällikkö Riitta Eloranta , (09) 310 32311, riitta.eloranta(at)hel.fi, 050 365 7752

Lisätietoa

https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

Hakemus tulee jättää kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi 2.9.2019 klo 16:00 mennessä. Työavain 6-128-19 ohjaa suoraan ilmoitukseen.

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Rakennukset ja yleiset alueet -palvelukokonaisuus vastaa rakennetun omaisuuden hallinnasta, tilapalveluista, ylläpidosta, rakennuttamisesta sekä asuntotuotannosta.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.