Haluatko työskennellä paikkatietotekniikan kehityksen ja sen hyödyntämisen etulinjassa? Tule mukaan joukkoomme luomaan edistyksellisiä paikkatietoa hyödyntäviä palveluja kuntalaisille ja viranomaisille. Innostavassa työyhteisössämme saat kiinnostavia ja haastavia työtehtäviä ja toimit jäsenenä tiimissä, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan. Haemme nyt

PAIKKATIETOASIANTUNTIJAA

täydentämään paikkatiedon seitsemän hengen asiantuntijayksikköä. Yksikkö toimii Jyväskylän kaupungin kaupunkirakenteen toimialalla ja vastaa kaupungin paikkatietojärjestelmästä, -aineistoista ja -palveluista.

Paikkatietoasiantuntijan ydintehtävänä on 3D-kaupunkimallin tuottaminen pistepilvestä, ilmakuvista ja muusta paikkatietoaineistosta. Tehtäviin kuuluu myös kaupunkimallin integrointi eri järjestelmiin ja käytön edistäminen kaupunkiorganisaatiossa. Lisäksi toimenkuvaan voidaan sisällyttää muita paikkatietotehtäviä, kuten erilaisten paikkatietoaineistojen tuottamista ja toimittamista asiakkaille sekä paikkatietopalvelujen ylläpito- ja kehitystyötä. Tarkempi toimenkuva määritellään valittavan henkilön osaamisen ja koulutuksen perusteella.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. maanmittaus tai muu paikkatietoon suuntautunut koulutus). Katsomme eduksi kokemuksen 3D-kaupunkimallinnuksesta ja pistepilvien käsittelystä, Trimble Locus-paikkatietokokonaisuuden hallinnan sekä ymmärryksen tietokannoista ja rajapinnoista. Arvostamme ongelmanratkaisukykyä, halua uuden tekniikan hyödyntämiseen, vuorovaikutustaitoja, sekä halua kehittyä paikkatietoalan osaajana. Huomioimme tehtävään myös opintojensa loppuvaiheissa olevat hakijat.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden hyvässä tiimissä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja työyhteisön, jossa paikkatietoa hyödynnetään laajasti läpi toimialan. Viihtyisät työtilamme sijaitsevat kaupungin ytimessä ja myös osittainen etätyö on mahdollista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Paikkatietoasiantuntijan tehtäväkohtainen palkka on 3400-3600e/kk riippuen valitun henkilön osaamisesta ja tehtäväkuvasta.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla. Vakituinen palvelussuhde alkaa 1.5.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Jätä hakemuksesi osoitteessa: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/paikkatietoasiantuntija-jyv-53-24-23-2/

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.